Opšti uslovi kupovine

Opšti uslovi kupovine

Aria Conference & Events doo
Karađorđev trg 34, Beograd-Zemun, Srbija
Šifra delatnosti: 9609
Naziv delatnosti: Ostale nepomenute lične uslužne delatnosti
MATIČNI BROJ: 21254436
PIB: 109851552
www.aria.co.rs
Kontakt telefon: 011 2600 978
E mail: office@aria.co.rs
 

Pravila on-line kupovine su definisana sledećim uslovima korišćenja. Ona obezbeđuju kvalitet naših usluga a samim tim i zadovoljstvo naših kupaca. Posetom ili kupovinom na on-line prodavnici prihvatate uslove korišćenja gore pomenute. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo.
 

OPŠTI USLOVI KORIŠĆENJA

KOMUNIKACIJA SA KUPCIMA

Prihvatanjem uslova korišćenja saglasni ste da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija prema vama će biti putem elektronske pošte (e-mail) ili obaveštenjima koja ćemo objavljivati na ovom sajtu.

DEKLARACIJA O PRAVU KUPCA NA PRIVATNOST

Aria Conference & Events doo se obavezuje i garantuje čuvanje prikupljenih podataka i prava kupaca na privatnost. Sve informacije o našim kupcima se bezbedno čuvaju i dostupne su samo našim zaposlenima kojima su potrebne za obavljanje delatnosti. Kupac snosi odgovornost za sve pogrešno unete informacije u toku procesa on-line kupovine, kao i za plaćanje narednog računa.

PROMENA PODATAKA NA SAJTU

Aria Conference & Events doo zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci sajta nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

INTELEKTUALNA SVOJINA

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i sl), tekstovi, fotografije, logotipi, audio i softver su vlasništvo Internet prodavnice Aria Conference & Events doo i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti Aria Conference & Events doo. Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na Aria Conference & Events doo smatrate da je vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja intelektualne svojine. Sve informacije dostupne na internet stranicama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA

U ime Aria Conference & Events doo obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pruzanja kvalitetne usluge dajemo kupcima/klijentima mogućnost odluke da li zele ili ne zele da se izbrišu sa mailing liste koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/ kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nuzni za obavljanje posla. Svi zaposleni (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreze u zašticenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost  podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Société Générale Banka Srbija a.d. Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

RADNO VREME

Radno vreme on-line prodavnice je non-stop sedam dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom redovnog održavanja veb sajt može biti nedostupan na kratko, što će biti najavljeno unapred.

USLOVI KUPOVINE NA ON-LINE PRODAVNICI

Aria Conference & Events doo je on-line prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskom kupovanju, kao i sa ostalim propisima Republike Srbije. Detaljni uslovi kupovine su pomenuti u tekstu koji sledi. Molimo vas da ga pročitate i upoznate se sa svim navedenim informacijama pre nego što nastavite kupovinu.

 • Kupac plaća ono što je kupio putem debitne ili kreditne kartice. Omogućavamo korišćenje sledećih kartica: VISA, MasterCard i/ili Maestro.
 • Plaćanje se vrši putem on-line servisa
 • Aria Conference & Events doo je obveznik PDV-a, u skladu sa Zakonom Republike Srbije o PDV-u.
 • Prilikom plaćanja kreditnom karticom neophodno je da se registrujete izborom opcije “Registracija”.

IZBOR NAČINA PLAĆANJA

U ovom koraku on-line kupovine potrebno je da izaberete način na koji ćete izvršiti plaćanje vaše naknade za korišćenje. Aria Conference & Events doo omogućava sledeće vrste plaćanja:

 • Uplatnicom u banci ili pošti
 • Putem e-bankinga
 • Nalogom za prenos (pravno lice)
 • Putem VISA, MasterCard i/ili Maestro kartice (za on-line kupvinu)

OPIS PONUĐENIH USLUGA

U cenu registracije uključeno je:

 1. Učešće u naučnom program
 2. Poseta izlozbenom prostoru
 3. Kongresni material
 4. Sertifikat
 5. Kafe pauze

U cenu kotizacije nije uključeno:

Smeštaj, avio karte i svečana večera

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja ce biti izvršena u dinarima RSD. Iznos kojim ce biti zaduzena vaša kreditna kartica ce biti konvertovan iz eura u dinare po zvaničnom kursu Narodne banke Srbije. Kada se iznos naplacuje sa vaše kreditne kartice isti iznos se konvertuje u vašu lokalnu valutu po kursu asocijacije kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost u maloj razlici u ceni u odnosu na onu koja je prikazana na našem sajtu

POVRAĆAJ SREDSTAVA

U slučaju vraćanja robe/novca  kupcu koji je tu uslugu prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja Aria Conference & Events doo je u obavezi da povraćaj sredstava vrši isključivo preko VISA, Master Card i Maestro metoda plaćanja, što znaci da ce banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice. Kontakt meil za reklamacije office@aria.co.rs .

POLITIKA REKLAMACIJE

10 dana pre početka događaja neće biti moguće izvršiti refundaciju  novca za kotizacije i smeštaj. Sve refundacije su predmet  promena kursa.  Svaki učesnik događaja će prilikom registracije dobiti identifikacioni bedz. Iz sigurnosnih razloga, molim sve učesnike da tokom nekoliko dana trajanja događaja nose svoje bedzeve prilikom svih predavanja i socijalnih dešavanja u okviru događaja.

About US
We provide expert in organization Conference & Events in a field of Biomedical Science and Industry...
Contact

Aria Conference & Events doo
Karadjordjev trg 34, Beograd-Zemun, Serbia
Activity Code: 8230
Type of activity: Meetings and fairs organizing activities
Identification number: 21254436
VAT: 109851552
www.aria.co.rs
Phone: 011 2600 978
E mail: office@aria.co.rs